top of page

COMUNIDAD HELÉNICA DE MÉXICO A.C.

Carta de agradecimiento a Epsyse

COMUNIDAD HELÉNICA DE MÉXICO, A. C.

AGUA CALIENTE S/N, ESQUINA SANTA

ANITA, COL. LOMAS HIPODROMO NAUCALPAN, ESTADO DE MÉXICO

ΜΕΞΙΚΟ, 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΣ:

ΚΥΡΙΑ ΜΑΙΡΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ

Υπεύθυνη

Επικοινωνίας Εκόσεων

Παιδικής Λογοτεχνίας

Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.

ΚΟΙΝ :

ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΟ ΨΑΡΑΚΗ

Συγγραφέας/Εικονογράφος

Παιδικών Βιβλίων

ΚΥΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΛΟΥΡΑΚΗ

Συγγραφέας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΕΞΙΚΟΥ

MONTE ARARAT 615, LOMAS DE CHAPULTEPEC,CP 11000, MEXICO DF

ΘΕΜΑ: " ΕΨΥΠΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΙΡΙΑ "ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ"


Η Ελληνική Κοινότιτα Μεξικού, μέσω αυτές της επιστολής θα ήθελε να σας ευχαπιστήσει θερμά εσάς για τα δύο Εικαστικά Εργαστίρια, και ιεδικά μέσα σε ‘σας την κα. Βάσο Ψαράκη, η οποία , συγγραφέας και εικονογράφος, δίδαξε στα παιδιά, εφήβους και ενήλικους τοu σκολείο μας ΙΘΑΚΗ, στις 13 Σεπτεμβρίου 2014 στην Ελληνική Κοινότητα Μεξικού, και τα οποία ήταν πολύ επιτθχής μεταξή των μαθητών, των μελών και φιλών της κοινότητας.


Επίσης, σας ευχαριστησούμε για την καλοσύνη σας, τον ενθουσιασμό και ζεστασιά με τους συμμετέχοντες στα εργαστήρια, και για την προσπάθειά σας για να μας φέρετε από την Αθήνα τόσα πολλά υλικά και τόσα πολλά βιβλία για τη βιβλιοθήκη μας. Eιδικά, αυτά που γράφτηκαν από την κα. Βάσο, και τα τρία κείμενα για τη Μουσιακή Αγωγή από την κα Σοφία Γιαλουράκη.

Η Ελληνική Κοινότητα Μεξικού, δεσμεύεται να χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το υλικό και τα βιβλία που με τόση γεναιοδωρία φέρατε και είμαστε βέβαιοι ότι οι μαθητές μας και τα μέλοι μας είναι σε πολύ ευχάριστη θέση να έχουμε καινούρια βιβλία με Ελληνική Λογοτεχνία στην Βιβλιοθήκη μας.


Σας χαιρετούμε και σας ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά και θα βρισκόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας προς ενημέρωσή σας για και για άλλα πολιτιστικά γεγονότα που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον και θα λάβει μέρος η Ελληνική Κοινότητα Μεξικού. Με εκτίμηση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΞΙΚΟΥ

¡Comparte esta nota!

REGRESAR A...
bottom of page